Over ons

Verzendbeleid

Verzending van uw bestelling

  1. Onze garanties voor u

Gegarandeerd echt: SneakrFlow verkoopt uitsluitend originele, authentieke en exclusieve sneakers.

Snelle verzending: SneakrFlow doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en binnen 5 werkdagen te verzenden. Alle artikelen worden voor verzending uitvoerig gecontroleerd. Na verzending ontvangt u van ons een verzendbevestiging met Track en Trace en kunt u levering verwachten binnen 1-2 dagen.

Niet goed, geld terug: Sneakrflow maakt retourneren makkelijk. Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

  1. Verzending & kosten

Sneakrflow levert aan tevreden klanten over de hele wereld. Uw artikelen worden met alle originele toebehoren en originele verpakking geleverd en – voor extra bescherming- in een apart verzendpakket verstuurd.

Wij werken met betrouwbare postbedrijven om uw bestelling snel en veilig te versturen. Hoewel wij er alles aan doen om uw bestelling snel te bezorgen, zijn wij hierbij afhankelijk van derden. SneakrFlow kan daarom niet verantwoordelijk worden gehouden indien uw bestelling onverhoopt later wordt geleverd dan aangegeven. U krijgt altijd een Track en Trace code van ons om uw bestelling te volgen.

SneakrFlow hanteert de volgende gemiddelde leveringstijden na het ontvangen van uw bestelling:

  • Nederland: 4-7 werkdagen 
  • Belgie: 4-7 werkdagen 

Verzendtarieven:

Nederland

- Standaard – Track en Trace: €6,75

- Aangetekend en verzekerd: €8,75

België

- Aangetekend en Verzekerd: €13,00

Andere landen: op aanvraag

Keuze tussen Standaard verzending en Verzekerd laten wij over aan de klant.

In geval van schade, of verlies van de zending door de koeriersdienst ligt het risico bij de klant ten aanzien van de Standaard verzendoptie. 

Indien gekozen is voor de Verzekerde verzendoptie heeft u recht op volledige vergoeding van eventuele schade of verlies.

Om deze reden adviseren wij altijd om Verzekerd te laten verzenden.