Over ons

Retourbeleid

Hoe retourneer ik?

  1. Meld het artikel retour

Stuur ons een email naar info@sneakrflow.com met je naam, adres en bestelnummer. U ontvangt dan een email van ons met verdere instructies over uw retourzending.

  1. Lever het pakketje in voor verzending

Stop de artikelen die u wilt retourneren met de originele verpakking en voorzien van alle originele toebehoren in een apart verzendpakket. Dit om schade aan de originele verpakking te voorkomen.

Zorg voor voldoende frankeren van de verzending. Wij adviseren u om voor het retourneren te kiezen een traceerbare verzendservice om de retourzending te volgen.

  1. Wij betalen u terug

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij uw retourzending binnen 5 dagen verwerken. Daarna betalen wij terug. Het kan tot 5 dagen duren voordat uw geld is teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode.

  1. Omruilen

Indien u wilt omruilen voor een andere maat, dan geldt dezelfde retourwijze. U ontvangt dan een email bevestiging van ons met uw nieuwe bestelling.

Als u nog vragen hebt over het retourproces, neemt u dan contact met ons op via info@sneakrflow.com

 Voorwaarden voor retourneren

  • U kunt uw bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.
  • De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele toebehoren en in de originele verpakking worden geretourneerd in een apart verzendpakket. De geretourneerde artikelen en de originele verpakking moeten onbeschadigd zijn en mogen geen tekenen vertonen van gebruik en/of slijtage zoals; creases in de toebox, slijtage aan de zool, losgeknipte tags en ontbrekende papieren van de schoenendoos. Als de retourzending hier niet aan voldoet, kunnen wij uw retourzending helaas niet in behandeling nemen.
  • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de rekening van de klant.
  • Indien uw retourzending niet in behandeling kan worden genomen, ontvangt u binnen 5 dagen een email van onze customer-service afdeling met de reden hiervan. Wij zullen dan de geroutineerde artikelen op uw kosten terug te sturen.
  • Mocht u, ondanks onze zorgvuldige inspectie van alle artikelen voor verzending, vast stellen dat uw bestelling schade vertoont, neemt u dan direct contact met ons op en stuurt u ons een foto van de gebreken naar info@sneakrflow.com. Doet u dat wel binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Ons customer-service team zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om samen met u een gepaste oplossing te vinden. Dit kan o.a. door het omruilen van het artikel, het uitzoeken van een ander artikel of het terugbetalen van uw aankoopbedrag na ontvangst van het geretourneerde artikel.