Over ons

FAQ

Op deze pagina zijn onze meest gestelde vragen te vinden. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op via email: info@sneakrflow.com of instagram: sneakrflow.

 

Verzending

 

 • Naar welke landen verzenden jullie?

   SneakrFlow verzendt momenteel naar Nederland en België

   Nederland:

   - Standaard – Track en Trace: €6,75

   - Aangetekend en verzekerd: €8,75

   België:

   - Aangetekend en Verzekerd: €13,00

    

   • Waar kan ik mijn orderbevestiging zien?

   Wij zorgen er altijd meteen voor dat er een orderbevestiging naar uw email wordt verzonden. Het kan soms zijn dat door de instellingen van uw email provider onze email in uw 'ongewenst' inbox terecht komt. Controleer daarom ook deze indien u onze email niet meteen ziet.

    

   • Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

   SneakrFlow streeft naar de snelste levering. Na het ontvangen van uw bestelling gaan wij spoedig aan de slag met het gereedmaken van de verzending. Gemiddeld wordt uw bestelling binnen 2-5 werkdagen verzonden, waarna u een bevestiging ontvangt met Track en Trace. 

    

   • Welke verzendmethode gebruiken jullie?

   Onze verzendingen worden verwerkt door PostNL. U ontvangt altijd een Track en Trace code van ons om het pakket te volgen. Vanwege de hoge waarde van onze producten hebben bieden wij ook een aangetekende verzending aan. Het pakket wordt door onze koerier dan uitsluitend bij uw adres afgeleverd, en de geadresseerde dient een handtekening te plaatsen bij ontvangst. Deze optie is ook verzekerd.

   Klik hier voor ons uitgebreide verzendbeleid.

    

   Producten

    

   • Zijn jullie producten origineel?

   Al onze producten zijn 100% origineel. Alle producten worden grondig gecontroleerd door ons team bij binnenkomst, en nogmaals voordat wij uw bestelling verzenden. Met jarenlange ervaring op het gebied van sneakers en onze grondige authenticatiemethode bieden wij garantie op echtheid. SneakrFlow handelt uitsluitend in originele modellen.

    

   • Wat betekent ‘GS’?

   ‘GS’ staat voor gradeschool. Hieronder vallen vrouwenmaten en kindermaten (36 t/m 40).

    

   • Worden jullie producten inclusief originele toebehoren geleverd?

   Al onze producten worden geleverd inclusief de originele doos, papier, extra veters en tags indien deze bij het model zijn inbegrepen.

    

   Retour

    

   • Kan ik mijn bestelling retourneren?

   Niet goed, geld terug. Alle bestellingen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Kosten voor de retourzending worden in rekening gebracht aan de klant. Zie ons retourbeleid voor meer informatie en voorwaarden.

   Klik hier voor meer informative over ons retourbeleid.

    

   Over SneakrFlow

    

   • Kan ik een product ook ophalen?

   SneakrFlow heeft momenteel nog geen winkel. Producten kunnen wel worden opgehaald, uitsluitend op afspraak. Wij zijn gevestigd in Nijmegen, mocht u liever iets willen ophalen neem dan gerust contact met ons op.

    

   • Is SneakrFlow betrouwbaar?

   Wij zijn actief sinds 2019 (voorheen onder de naam ‘DutchedPlug’) en hebben een vertrouwde reputatie opgebouwd in de sneakerwereld, met 1000+ tevreden klanten en 300+ positieve reviews op instagram. SneakrFlow staat ook ingeschreven in de Kamer van Koophandel: nummer 84872640.

    

   • Is betalen hier veilig?

   Ja, onze website en betaalmethoden zijn SSL-versleuteld. Dit is te zien aan het SSL-slot icoon in de website-URL linksboven van uw scherm.